Cégünkről

Számunkra az Ön otthona a legfontosabb.

Vito Venturi: a fűtés szakértői

Cégünk profilja az épületgépészeti termékek kereskedelme és teljes körű épületgépészeti kivitelezés, melynek kombinációja egyedülálló Szegeden és környékén. Ez a párosítás garantálja Önnek a kiváló árat és minőséget.

A mai "multik" világában különleges kihívás egy családi vállalkozás életben maradása. Mi nem CSAK KIVÁLÓ termékeket, hanem gazdaságos, pénztárcabarát megoldásokat kínálunk Önnek. Engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassuk, hogy miért érdemes A VITO-t választania.

Kezdetek:

Idén már 23 éve vagyunk a szakma elkötelezett képviselője. A cég alapítása Goda István nevéhez fűződik, aki hosszú éveket töltött a helyi gázszolgáltató alkalmazásában, eközben mestervizsgát is tett, és az építésfelügyeleti hatóság műszaki vezetőként bízott szakértelmében. Családi vállalkozásként nagyobb felelősséget érzünk, hogy otthonában az igényeinek megfelelő, és a családi kasszára is optimális megoldásokat kínáljunk.

Teljes körű szolgáltatást biztosítunk épületgépészeti, fűtéstechnikai kereskedelem és szolgáltatás terén.

A Vito Venturi Kft. életében az értékesítés mellett fontos szerepet tölt be a szakmai tanácsadás, gyors ügyintézés, a folyamatos kapcsolattartás, hiszen fejlődésünk csak az üzleti megbízhatóságra és felelősségteljes munkavégzésre épül. Nagy hangsúlyt fektetünk vevőink elégedettségére. Az utóbbi években egyre nagyobb számban pályázunk sikeresen a Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata, az IKV Zrt. illetve az Égáz-Dégáz Zrt. által kiadott kivitelezésekre, épp ezért a közelmúltban tevékenységi körünket bővítettük egyéb építőipari kivitelezések végzésével. Célunk, megrendelőink gyors és teljes körű kiszolgálása, megfelelő szakmai felkészültség mellett.

PartnerGáz tagként, tevékenységünket az Önök szolgálatába helyezzük, gördülékenyebb ügyintézéssel.

Kompetencia:

Szakértelmünket kínáljuk, mely megkülönböztető értéket teremt ügyfeleink számára.

Ez fontos tényező, mely biztosítja cégünk helytállását a hagyományos, valamint a legfrissebb piaci elvárásokkal szemben.

Saját kivitelező csapattal, nem alvállalkozókkal dolgozunk, ami már önmagában jó minőségű, kiválóan kivitelezett munkát jelent, ami a mai világban ritkaság.

Cégünk céljai között elsődleges helyen szerepel, hogy a megbízhatóság és a jó minőség összeforrjon az építőiparral, ezért munkánkra különösen nagy figyelmet fordítunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Munkatársaink feladata megoldást nyújtani a napi munka során felmerülő különleges épületgépészeti problémákra is.

Büszkék vagyunk rá, hogy az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. társaságunknak 2011 évben az Év Partnere címet adományozta.

Célunk, hogy megszerzett tudásunkat, mint legfőbb piaci értékünket, partnereink számára is a leghatékonyabb módon kamatoztathassuk.

Kérjük, töltse le cégünk bemutató brosúráját, melyet az alábbi linken érhet el.

Tájékoztató letöltése