Vásároljon minőséget megfizethető áron

Ismerje meg szaküzletünk széles kínálatát, válassza ki az Önnek megfelelő termékeket. Innovatív fűtéstechnikai rendszerek piacvezető, nemzetközi gyártóktól: gáz- és szilárdtüzelésű kazánok, radiátorok, bojlerek, csövek, szaniter áruk.

Üzletünkben egyedi, személyre szabott árakkal, állandó kedvezményekkel várjuk a szerelőket, építkezőket, felújítókat. Nálunk megtalálja a kiváló minőség és a kedvező ár kombinációját. Tapasztalt gyártók, kipróbált termékek, megfelelő szervizháttér.

Ingyenes szolgáltatásaink:

- Szaktanácsadás: legyen szó építkezésről, vagy felújításról, készséggel állunk rendelkezésére.

- Felmérés: egyedi igényeit szemelőtt tartva tájékoztatjuk az épület fűtésének, vízellátásának lehetőségeiről

- Egyedi árajánlat készítés: tervrajz, avagy helyszíni felmérés alapján tételes, egyedi árajánlatot készítünk Önnek, melyben feltüntetjük a munkafolyamatok során felhasznált termékeket, szerelvényeket, így az mindenki számára érthető, és átlátható

- Házhozszállítás: a nálunk vásárolt termékeket térítésmentesen házhoszállítjuk.

Munkánkat kizárólag első osztályú anyagokkal végezzük, kifogástalan és megbízható minőségű kazánokkal dolgozunk. A Vito Venturi Kft. életében az értékesítés mellett fontos szerepet tölt be a szakmai tanácsadás, gyors ügyintézés, a folyamatos kapcsolattartás, mivel számunkra vásárlóink elégedettsége a legfontosabb.

Az általunk forgalmazott termékek termékcsoportok szerint:

Termékeink